middag med grabbarna

DATUM:2010-06-30 KLOCKSLAG:11:09:02

Besöket hos läkaren idag orkar jag knappt berätta om. Dom vet inte vad det är, har typ aldrig sett något liknande och det dom gjorde var att dom tog några prover, tog kort och nu ska vi vänta på provsvaren som kan ta upp till 4 veckor. Och om dom inte visar vad det är så ska dom göra biopsi, men jag hoppas verkligen att proverna som dom har tagit visar vad det är och att det går att behandla. Så igen är det bara att hålla tummarna!

Nu till något roligare, jag blev klar med min kamera idag och nästan klar med min illustration av Jacob så det går bra i skolan, en dag kvar sedan är det lov. Vi har ju dock en del saker att göra på lovet men det tar jag tag i sen, först ska jag njuta lite :)

Jag och Emmy har bjudit över Johan och Oliver på lite avskedsmiddag idag. Dom åker hem om cirka en vecka :( JÄTTETRÅKIGT! Men vi försöker leva i nuet och ska njuta av den här kvällen och sista veckan med dom :) Så nu ska jag kila ner och vänta in grabbsen!

Bilderna är ifrån våran första (tror jag) utekväll me grabbarna! Snart 5 månader sen redan, tiden går fort när man har roligt!



xoxo

inte okej australien

DATUM:2010-06-29 KLOCKSLAG:13:05:39

Ännu en dag på mitt äventyr avklarat. Skolan gick bra, som vanligt kan jag nästan säga nu för tiden. Så himla skönt att det går bra :) Efter skolan köpte jag och Emmy saker till våra vinförpackningar som vi ska bygga, sedan gick vi på Coles och handlade middag, TACOS! Vi tänkte att vi har varit så himla duktiga på slutet så vi skulle få lite vardagslyx på en helt vanlig tisdag. Så väl hemma gjorde vi tacos och öppnade en flaska rött, tände ljus och kikade på Entourage. Emmy har nyss slingat mitt hår (tror det blev jätte bra) och snart ska vi ta en promenad. Och då kommer jag till det som inte är okej. Det är på tok för kallt just nu, imorse efter att jag kollat på Brasilien-Chile gick jag och la mig igen. Men det var så kallt så jag fick ligga med mjukisbyxor, en t-shirt och en sjal. Det är inte okej Australien!! Det va tydligen den kallaste morgonen på hela året imorse och det kändes i mitt ickeisolerade rum! Men snart vänder det, snart blir det varmare igen och jag längtar :)

Imorgon ska jag till specialist läkaren, jag är riktigt nervös. Men det ska samtidigt bli skönt att förhoppningsvis få reda på vad det är som händer med min kropp. Är less på att se hur som en prickigkorv! So wish me luck!

xoxo

gjorde min kväll

DATUM:2010-06-28 KLOCKSLAG:12:38:50

Jag sitter just nu på mitt rum med en tår i ögat. Det är blandade känslor, är glad och ledsen på samma gång. Jag har haft en tuff dag, skolan har gått bra men jag har gått och blivit sjuk. Det är så kallt här (speciellt i mitt rum och speciellt på nätterna) så jag antar att det är därför. Har ont i halsen, känner mig febrig och allmänt hängig.. Sitter och pluggar på min Jacob, och det är ju tur att jag valde en person som jag tycker ser bra ut, för tusan vad jag skulle bli less annars.. Men när jag är som mest less och ögonen svider mer än vanligt så knackar Emmy på dörren och säger att jag har fått mail. Jag blir genast lite piggare och ser direkt att det är från Josefin i Japan!! Tänk vad ett brev kan göra, att några rader kan betyda så mycket. Så därför är jag splittrad, jag är super glad för brevet, det gjorde verkligen min kväll. Men nu saknar jag Jossan och alla lite extra mycket.. Haha så splittrad man kan känna sig ibland. Men det är väl en del av det här äventyret det också. Jag har verkligen lärt mig hur mycket min familj och mina vänner betyder!!



Nu ska jag lägga ner pluggandet för idag och göra iordning äpple med kanel och mandlar och titta på Michael Jackson dokuentären som jag har på datorn. Har säkert sett den 15 ggr redan men den är så bra!

xoxo

Idag är ingen vanlig dag

DATUM:2010-06-28 KLOCKSLAG:11:07:31

Idag är ingen vanlig dag, för idag är Antons födelsedag, hurra hurra hurra!!

I miss you.



xoxo

Wine Label

DATUM:2010-06-28 KLOCKSLAG:07:57:48

Nu sitter jag i skolan och fixar och trixar med min Wine Label. Det har gått riktigt bra idag. Jag har kommit på all design på alla mina saker och nu ska jag "bara" rita upp dom.. Så himla tråkigt och jobbigt att vi måste rita upp det för hand också men så är det.. Bara att gilla läget!
 
Här får ni några smakprov :)

xoxo

Mina favoriter

DATUM:2010-06-27 KLOCKSLAG:09:02:50

Jag pratar med mina prinsessor på skype just nu <3 Fy vad jag saknar dom!!



xoxo

pluggsöndag

DATUM:2010-06-27 KLOCKSLAG:08:32:59

Vaknade imorse, gick ner till Ymme. Vi gjorde gröt och kikade på två entourage avsnitt. Vi har verkligen blivit beroende (tack vare Nisse). Men det är jättekul att ha en serie att följa :) Sedan har vi pluggat, pluggat, ätit lunch, tittat på två till avsnitt och nu pluggar jag igen. Jag sitter och pillar på min illustration av Jacob Black och det går sakta men säkert framåt!

Snart ska jag ta ännu en paus i pluggandet för då ska jag och Emmy på bio. Vi ska se Shrek i 3D, ska bli jättekul och mysigt, en riktigt Emmy och Malin dag blir det. Sedan blir det hem, kanske plugga lite till om jag orkar och kl 12 börjar Tyskland-England, vilken match! Den kan jag ju inte missa. Tur att vi börjar 11 imorgon!

Nej nu måste jag tillbaka till Illustrator men här får ni ett smakprov av min Jacob, hehe..



xoxo

Syskon kärlek

DATUM:2010-06-26 KLOCKSLAG:13:27:54

Skypade med Alva och Nadia idag..
Tusan vad jag saknar dom, hur ska jag klara typ 9 månader till utan dom? Det gör ont bara jag tänker på det.



Mina syskon är dom bästa. Skulle ge vad som helst för att få ha dom alla tre här just nu.

xoxo

Aussie midsummer

DATUM:2010-06-26 KLOCKSLAG:09:10:17

Igår var verkligen jättekul. Som jag skrev förut var det jättemysigt i parken. Och efter det, på Genesis var det toppen också. Vi började med att äta massa svensk mat, vi sjöng snapsvisor och givetvis dansade och sjöng vi 'små grodorna', 'vi äro musikanter' och 'räven raskar över isen'. Vi hade dock ingen midsommarstång men ett brod fungerade jättebra det också. Sedan tog vi en maxitaxi in till The Met där det inte var så mycket drag, så efter ett tag på dansgolvet gick vi till en pub och kikade på andra halvlek av Brasilien-Portugal. Verkligen en bra dag/kväll, tack ALLA som var med och gjorde den här midsommaren till ett underbart minne!




xoxo

glad midsommar

DATUM:2010-06-25 KLOCKSLAG:10:18:46

Glad midsommar på er allihopa!
Här har vi redan hunnit med att fira lite i en jättefin park med alla svenskar vi känner här nere. Gyllene tider spelades, jordbuggstårta, lax, jordgubbar och massa annat ätbart dukades upp på filtar. Det var jättemysigt och vädret var på våran sida, solen tittade fram lite då och då och inget regn!!

Nu är vi "hemma" på Genesis och gör oss fina. Jag Emmy och Sanna ska snart gå över till tjejerna där vi ska äta middag, ägghalvor, räkor, köttbullar, gubbröra, sill, potatis och lite annan svensk mat. Vi har även lite lekar, sånger och spel inplanerade. Det här är och kommer bli en midsommar utan Sverige men ändå toppen! Saknar er där hemma dock, men tiden går fort. 5 månader hemifrån idag, hjälp det går verkligen alldeles för fort ibland! Idag är äben en dag då jag tänker extra mycket på Tomas, midsommar var våran tid.. Lockne, lekar, vattenkrig, fabriken.. minnen.



Nu ska jag fixa det sista. Jag hoppas ni alla får en toppen midsommar utan regn!

xoxo

 

bra malin

DATUM:2010-06-24 KLOCKSLAG:10:51:13

Idag gick det okej på computer graphics, vi börjde göra en person och jag valde att göra Jacob ur Twilight. Och jag lovar att ni ska få se reslutatet sen när det är helt klart, det kommer förhoppningsvis bli grymt! :) Efter skolan tog vi den snabba bussen hem och direkt kände jag att jag var på städ humör. Så nu har jag precis städat mitt rum + toalett och hela köket, känner mig duktig. Jag har till och med ordnat mina solglasögon, städat bland mina skolsaker och tvättatkläder! Nu ska jag göra lite middag, tror tusan det blir äggmackor med dill kaviar som jag köpte igår på ikea!



ps. jag älskar mitt nya objektiv! ds.

xoxo

Schooool

DATUM:2010-06-24 KLOCKSLAG:02:58:33

Sitter i skolan, webdesign avklarad och nu väntar compter graphics i 5 timmar. SUCK! Men det är bara att bita ihop, idag ska vi nämligen börja på assessment 2, illustrera ett ansikte, jippi, eller inte.. Men nu ska jag försöka bli postitiv, jag klarar detta, det ska bli kul! Och imorgon är det ju faktiskt midsommar och jag har precis gjort iordning ett häfte med snapsvisor och annat kul :) Kommer bli toppen imorgon!
.
Imorse var det jag och min vän löpbandet som vanligt, vi trivs i varandras sällskap på morgonen framför fotbollsvm, det har blivit en fin tradition, haha.. Efter det skypade jag med brorsan i typ 45 minuter! Ännu en morgon som startar perfekt. Dom andra tycker jag är knäpp som går upp så tidigt men jag älskar det, tänk vad jag har hunnit med redan!
.
xoxo

IKEA

DATUM:2010-06-23 KLOCKSLAG:14:08:47

Idag har vi en riktigt tuff dag i skolan men nu är den över och jag är glad för det! Direkt efter skolan åkte vi till IKEA, och där blev vi som galna, svenskt godis, köttbullar, ballerina, kaviar, sill, skorpor, delikatobollar, dammsugare m.m. inhandlades i massor. Och nu sitter jag och äter min middag, en efterlängtade äggmacka med kaviar, trodde aldrig det skulle vara så gott som det är just nu! :)

Nu ska jag plugga lite, och då menar jag lite, för alldeles snart ska jag och Emmy ta en myskväll. Det behöver vi verkligen och vi är värda det!! Vi har ju till och med lite svensk marabou och ahlgrens bilar!




xoxo

kom igen nu

DATUM:2010-06-22 KLOCKSLAG:23:34:38

Började dagen perfekt idag, jag och min kompis löpbandet framför argentinas match i fotbollsvm. Efter det skypade jag med mamma, marcus och brorsan och nu äter jag gröt och ska snart springa till bussen. Jag känner min redo för dagen lektioner, web deisgn och computer graphics 1! Efter skolan drar vi som sagt till IKEA :)

En lite uppmaning: Mamma ta med dig Marcus och mina prinsessor och kom hit, pappa ta med dig Åsa och kom hit, brorsan ta med dig Johanna och kom hit. Johanna ta med dig järngänget och kom hit, Jankan och Joanna, ta med varandra och kom hit, Tina ta med fotbollslaget och kom hit! Kom igen nu, jag saknar ju er!!

Måste rusa till bussen,
xoxo

Adidas

DATUM:2010-06-22 KLOCKSLAG:13:56:55

Jag är så himla lättad idag. Jag har gjort klart vårat stora projket där vi har redesignat en logga och sedan gjort om hela brandingen, från business card till en stor luftballong. Och idag lämnade jag in de två sista uppgifterna. Ni ska få se mina finals en annan gång. Nu behöver jag inte tänka på Adidas mer om jag inte vill, haha. Men nu ska jag sova, för jag tror jag ska upp och springa imorn bitti. Perfekt när jag kan springa och kika fotboll samtidigt!

Och vet ni, en sak till, imorgon ska vi på IKEA, inhandla lite saker till midsommar och kanske någon godis bit. OCH jag får inte glömma kaviar, mycket viktigt!

Godnatt!
xoxo
RSS 2.0