TRUE BLOOD

DATUM:2010-09-30 KLOCKSLAG:13:06:30

Glömde helt berätta. Jag fick True Blood säsong 3 idag av Anna på skolan. Jag är överlycklig!! Jag är helt ensam hemma nu, så jag ska sätta på första avsnittet på säsong 3, äta mitt snacks (äpple, mandel och kanel) och bara njuta av att se på Skarsgård igen!! Och en sak till, i lördags hade jag varit hemifrån i 8 (!!!!) månader. Tiden går ruskigt fort alltså. Det var bara det jag ville berätta, hihi!



xoxo

IGEN

DATUM:2010-09-30 KLOCKSLAG:12:35:56

Ja så skriver jag som jag gör varje torsdag. Helg IGEN. Underbara helg. Vi har haft en väldigt busy vecka men två assessment inlämningar och massssssa saker att göra. Det har gått bra men jag har tappat lite. Jag är lite skolless, jag känner att jag inte vill sitta inne hela dagarna. Jag vill se Australien nu inte i februari. Det är ju trots allt bara 5 månader kvar på mitt underbara liv här nere. Men jag ska försöka hitta plugg glädjen igen :) Nästa block ser lite bättre ut än detta så det är bara att hålla ut tills nästa block börjar, vilket är om tre veckor.

Nej nu ska jag inte klaga, vi lever livet här nere som ni vet.
Sommaren börjar komma, det var dock kallt idag men den är på väg iaf. Nästa vecka åker vi till Fraser Island och jag är så sjukt peppad på det, kommer bli toppen. Googla fraser så förstår ni varför :) När jag tänker på Fraser får det mig att tänka på när vi var på en annan ö, Stradbroke Island, så därför får ni lite bilder därifrån!!



Ha en bra helg, kanske uppdaterar lite mer senare i helgen.

xoxo

lite vardags snack

DATUM:2010-09-29 KLOCKSLAG:23:50:56

Jag har glömt berätta lite vardags saker. Vi har fått betyg i våra två ämnen vi hade förra blocket. Jag fick 5or i ena ämnet och 3or i det andra. Så PD och PM, och jag är super nöjd med betygen men dock inte helt nöjd med mina saker som jag gjorde, men som sagt, man kan inte ligga på topp hela tiden.
Vi kör fullt ös medvetslös på skolan, långa dagar, assessment due redan men jag börjar komma in i det. Träningen går också jättebra, har gått upp innan skolan alla dagar hittills denna vecka för att springa en 50-60 min och sedan kör jag styrka med min personliga tränare efter skolan. Så snart är jag tusan yberstark, haha!

Nu ska vi iväg på skolan, jo en sak till också. Sommaren börjar komma, det börjar bli riktigt varmt när vi går till skolan!

xoxo

ännu en toppen helg

DATUM:2010-09-29 KLOCKSLAG:03:14:03

Helgen i Byron Bay var allt annat än lugn. Vi började med att komma dit, checka in, gick ner på stranden, regnet kom och vi gick in till centrum för att kika i lite affärer och för att äta lunch på vårat favorit ställe, Fishheads. Dom har Världens godaste Prawn Burger! Efter det tog vi en powernap och sedan var det dags för att börja fira födelsedags barnet Niklas! Kvällen började med lite spel (som ni ser nedan) och sedan var det BBQ på vårat hostel. Vårat hostel var as bra, jätte trevliga människor, rent, bra helt enkelt. Efter det tog vi vårat gäng, som var på cirka 20st och drog mot centrum och alla uteställen. Vi dansade natten lång och hade det trevligt.
.
Dagen efter, alltså söndag, var det inte dom piggaste som vaknade. Men vi hängde inte läpp utan checka ut och gick ner till stranden. Vädret var bättre men inte klockrent men det var nästan bara skönt. Vi solade, vissa badade, gick promenader och så.. Efter det tag gick alla upp från vattnet, vi blev nyfikna vad som hände och vi fick senare reda på att det var HAJVARNING. Någon hade sett en haj så dom tog det säkra för det osäkra och drog upp alla ur vattnet. Men ta det lugnt, vi såg ingen haj och efter ett tag fick alla bada igen :) Vi såg däremot valar igen, yber häftigt!!
.
Tack ALLA som gjorde denna helg till en helg jag aldrig kommer glömma. Ni är bäst!
.
.
xoxo

Riverfire

DATUM:2010-09-27 KLOCKSLAG:13:49:33

Bättre sent än aldrig, här kommer bilder och en film från Riverfire som var i början av september. Fest hemma hos grabbarna som bor precis i byggnaden bredvid oss, 30 min fyrverkerier. Egentligen helt obeskrivligt men hoppas ni får en liten känsla av hur det var!! :)





xoxo

Mamma mia

DATUM:2010-09-27 KLOCKSLAG:13:37:40

Här kommer bilder från våran toppen kväll, MAMMA MIA MUSICAL! Verkligen ett minne för livet.



xoxo

Absolut

DATUM:2010-09-23 KLOCKSLAG:11:50:24

Började dagen med min kära vän löpbandet, sen har vi haft skola hela dagen lång. Har jobbat med min Annual report för Absolut vodka. Men nu är det helg, älskade helg. Och i helgen är vi cirka 20 st som drar till Byron bay, ska bli så himla kul!! Wiii, längtar!

Nu ska vi snart iväg på bio, premiären på Wall Street 2, mys!

SAKNAR MINA SKRUTTISAR



Hoppas ni får en bra fredag och helg!

xoxo

TUESDAY

DATUM:2010-09-22 KLOCKSLAG:06:12:02

Sitter i skolan just nu. Vi har varit här sedan 8 imorse och kommer sitta till kl 5.. Suck.. Det är lite jobbigt med så långa dagar nu eftersom vi blev så bortskämda förra blocket då vi max, absolut max gick till halv 2. Så det är en aning svårt att vänja sig men det är ju trots allt bara första veckan på blocket än.
.
Idag har vi haft Design for screen and interactivity. Där ska vi kolla på olika hemsidor, skriva rapport och till slut ska vi göra en mockup (ett förslag) i photoshop hur en hemsida kan se ut, med all design. Hoppas att det kommer bli kul, dock mycket teori, men det är väl nödvändigt det också antar jag.
.
Nu har vi Computer graphics 2 och det känns mycket roligare. Vi ska designa en Annual Report för ett valfritt företag, jag har valt Absolut Vodka. Tyckte det kändes kul eftersom deras design är rolig och fräck och det är ett svenskt företag. Sedan ska vi göra layout och design till en Graphic Design Magazine, ska bli roligt, mycket, mycket jobb men kuuuul! Vi ska även jobba i mitt favvo program, InDesign, JIPPI! :)
.
Nu är det bäst att jag fortsätter göra lite research på annual reports!
.
xoxo

Last Weekend

DATUM:2010-09-21 KLOCKSLAG:10:40:57

Helgen i Byron Bay var toppen. Futsal hela lördagen, vilket blev liiite långtråkigt men det var roligt också! Efter alla futsal träningar och matcher åt vi middag i mysiga Byron och sedan blev det tidigt i säng eftersom vi skulle hinna med mycket på söndagen. På söndagen vaknade vi av att det regnade, suck. Men vi hängde inte läpp för det utan tog oss till den östligaste punkten i Australien, fyren, lighthouse som ligger några minuter utanför Byron. Där var det uppehåll från regnet ett tag så jag kunde ta lite bilder på den otroliga utsikten och efter bara några minuter såg vi VALAR. Först var dom ganska långt bort men sen såg vi dom lite närmare, fick dock ingen bild men jag lovar, det va helt obeskrivligt!! Efter den upplevelsen var regnet tillbaka och vi bestämnde oss för att åka till ett Oulet i Surfers paradise. Där fanns det massvis med saker, jag köpte två Ralph Lauren skjortor men skulle kunna köpa så mycket mer så det kommer med all sannolikhet bli en resa till dit.

Nu är ett nytt block igång, mer lektionstid, mer att göra men jag tror jag kommer gilla det här blocket. Har bara haft ett ämne än, Wesite Design 2, där jobbar vi i Flash och jag gillar det verkligen. Det är svårt och krångligt men jag gillar utmaningen!

Träningen går riktigt bra,
har börjat både måndag och idag med att gå på löpbandet i 10 min och springa i 50 min. Riktigt skön start. Jag har även kört styrka med min personliga tränare efter skolan. Jag börjar bli stark, haha! Och nu är det dags att ta hissen ner till gymmet igen!

BILDER FRÅN HELGEN



xoxo

byron bay

DATUM:2010-09-17 KLOCKSLAG:16:07:56

Idag har jag haft en mys dag med Ymme. Vi drog in till stan, gick runt lite där och bara tog det lugnt och njöt av våran lediga dag. Efter det tog jag mig ner till vårat gym, körde lite styrka, mycket härligt. Sen har jag bara tagit dagen som den kommer, chillat lite.

Nu ska jag ta och krypa ner och sova för imorgon bär det av till Byron Bay. Hela dagen imorgon kommer bestå av futsal. Ska bli riktigt kul att få se lite som iaf liknar fotboll, haha :) Sen på söndag ska vi på stranden, om vädergudarna är med oss!

BYRON BAY



xoxo

ps. Mamma Mia var GRYMT, helt obeskrivligt BRA! Bilder från den kvällen kommer efter helgen. Hoppas ni klarar av att vänta.. ds.

hjärta

DATUM:2010-09-16 KLOCKSLAG:07:43:44

What is love

DATUM:2010-09-15 KLOCKSLAG:23:53:13

När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka
när du fnissar som en liten flicka
När man känner något man can't deny
when the eagles fly over mountain high
När all oro är som bortblåst och förvunnen
när simba återvänder i lejonkungen

Ikväll blir det Mamma Mia musikal med brudarna. Först middag hemma hos oss, sen blir det nog City cat (båt) till South bank och där väntar musikalen. Ska bli så himla roligt, längtar som en tok, perfekt att fira att blocket är slut med musikal med favoriterna, LYCKA!!!


Det var allt för idag.

xoxo


Studentliv?

DATUM:2010-09-15 KLOCKSLAG:08:24:48

Ibland kan man ju undra, lever vi studentliv eller lyxliv? Idag har vi bara prov i skolan. Var klar efter cirka 30minuter, då gick jag och Skalet på stan. Köpte lite smått och gott till mina prinsessor som fyller år om några veckor. Efter det, vid cirka 11 gick vi ner till poolen och stekte lite. Underbart väder, nog den varmaste dagen på riktigt länge. Jag älskar våran pool, våran lägenhet och vårat läge. Jag njuter av varje sekund!

Nu ska jag snart gå ner och träna med min personliga tränare,
blir nog lite intervaller och styrka idag. Sen får vi se vad kvällen erbjuder, troligtvis inte så mycket eftersom vi har skola imorgon, ett prov sen är det helg och BLOCKSLUT. Och på kvällen Mamma Mia, jag längtar!!!



xoxo

VÄRMEN ÄR TILLBAKA

DATUM:2010-09-14 KLOCKSLAG:10:31:49

Redan tisdag, två assessments inlämnade, två prov kvar sedan är det helg. Känns mycket bra, har så himla mycket att se fram emot den närmaste tiden också så jag kan knappt vänta! Torsdag blir det Mamma Mia musikal med brudarna, fredag drar jag till Byron bay över helgen. Ska kika när mina Braslien vännen ska spela fotboll och när dom ska jobba (coacha ett lag) ska jag glassa på stranden med Sara. Ska bli grymt kul!

Idag var jag i skolan till 11, kom hem, skulle vila i 45 minuter, vaknade efter över 2 timmar. Så kan det gå när man är ruskigt trött efter en tuff helg, haha. Men nu har jag kört ett monster pass i gymmet (monster pass nummer två denna vecka), 45 minuter på löpbandet, sedan 90 minuter styrka, så otroligt skönt att jag har kommit igång med träningen!! Nu ska jag och Emmy gå ut och gå, det är så sjukt skönt ute, utlandskänslan är tillbaka för det börjar bli så varmt igen! Och ikväll ska vi färga mitt hår, måla naglarna, göra fruktsallad och kolla på Playa del sol!

BRORSAN KOM HIT SÅ FISKAR VI



xoxo

AWESOME WEEKEND

DATUM:2010-09-13 KLOCKSLAG:13:01:28

I fredags började vi med att fira in helgen med lite party. Preparty hemma hos oss, mys på balkongen, prat och skratt tills vi gick vidare till grabbarna, hämtade upp dom och fortsatte till The Valley där vi provade ett nytt ställe, The Bank. Vi dansade loss och vid 2 tiden drog jag mig hemmåt eftersom på lördag morgon väntade en trip till Noosa.


Så vid 8.30 kom skjutsen mot Sunshine coast, Noosa. Väl framme tog vi vårat pick och pack och drog till stranden direkt. Inte ett moln så långt ögat kunde nå, varmt i vattnet och efter några minuter såg vi delfiner i vattnet. Vilda delfiner simmar förbi inte alls långt ifrån där vi badade, jag kunde knappt tro att det var sant, jag har hittat mitt paradis! Vi var på stranden tills solen gick ner, spelade fotboll, gick promenader och njöt. På kvällen åt vi middag och sen blev det tidigt i säng för vi skulle upp tidigt på söndagen.


På söndagen gick vi upp vid 7, åt frukost och åkte in till main beach. Där tog vi en promenad till national parken. Där såg vi helt underbara platser, den ena finare än den andra, vilda koalor och jag njöt av varje sekund. Efter det var vi på stranden hela dagen. Jag har hittat min favorit plats i Australien, iaf hittills.. Önskar så att jag kunde förklara för er alla hur det är. Men det går inte att beskriva med ord. Australien, Noosa måste upplevas!!

 

Lite bilder så ni iaf kan få se lite av paradiset!

 

xoxo

RSS 2.0