MOT STOCKHOLM & MOTALA

DATUM:2012-07-18 KLOCKSLAG:18:13:16

Nu sitter vi i bilen på väg till Motala. Om ca 2 timmar är vi framme och då ska vi äntligen få träffa mormor och morfar, mamma och Marcus och Nadia och Alva!

Igår packade vi ALLA våra möbler och kartonger i en buss som vi fått låna av en kompis till Emils föräldrar. Perfekt, för allt fick plats :) så imorse kl 6.00 satte vi oss i en bil och Emils föräldrar i bussen. Nu har vi hunnit varit i lägenheten, flyttat in alla kartonger och träffat fastighetsskötaren. Vi ska få sovrum, hall, vardagsrum och badrum ommålat/tapetserat vilket känns väldigt bra för det va inte jättefint nu. Men när vi kommer ner efter våran lilla semester på två veckor ska allt vara fixat. Underbart!

Men nu väntar alltså 10 dagar i Motala. Sen ska vi till Göteborg 28-29 juli för att se på Bruce Springsteen. Sen hem en vända och sen ner på riktigt till Stockholm :)

Basse kom även hem från Thailand idag, landade vid 9.00 och åkte ut till våran lägenhet. Underbart att få krama om honom och träffa honom igen. Nu är han med i bilen och ska följa med till Motala. Lycka!

Min dator valde att lämna mig igår (vill inte starta). Så nu lånar jag Emils dator, vilket innebär lite mindre bilder och uppdatering, men ska försöka uppdatera lite. Snart har jag min egna Mac, längtar!

EN NYSTART

DATUM:2012-07-16 KLOCKSLAG:10:12:14

Ja nu tänkte jag börja blogga igen. Kände att bloggen behövde en nystart och då såklart ny design.

Ny stad, ny skola, nya äventyr. Mycket har hänt sen sist. Jag och Emil ska flytta till Stockholm. Jag har kommit in på Berghs School of Communication. Jag ska gå produktionsledning - operativ projektledning och jag börjar om mindre än en månad, mer exakt 13 augusti. Vi har flyttat ut ur våran tvåa på Torgbrinken och nu under semestern har vi bott hos mamma under en vecka och på onsdag åker vi på semester söderut. Vi har fått en trea, förstahand, i Hässelby strand och på onsdag ska vi lämna lite saker där och sen åka mot Motala för att ha semester i 10 dagar. Ska bli underbart!

Annars så har inte så mycket hänt. Jag har jobbat, tränat, umgåtts med nära och kära Jag har fått ett stort intresse för löpning, styrketräning och hälsa. Jag och Emil tränar tillsammans och det är superkul!
Livet leker helt enkelt och nu njuter jag av att ha semester fram till skolan börjar.

Aja, nu har bloggen fått liv igen (förhoppningsvis) och jag har troligtvis massa att berätta om, allt från skola, träning, vardag och äventyr i huvudstaden. Så nu kör vi igen!
RSS 2.0