MOT STOCKHOLM & MOTALA

2012-07-18 - 18:13:16
Nu sitter vi i bilen på väg till Motala. Om ca 2 timmar är vi framme och då ska vi äntligen få träffa mormor och morfar, mamma och Marcus och Nadia och Alva!

Igår packade vi ALLA våra möbler och kartonger i en buss som vi fått låna av en kompis till Emils föräldrar. Perfekt, för allt fick plats :) så imorse kl 6.00 satte vi oss i en bil och Emils föräldrar i bussen. Nu har vi hunnit varit i lägenheten, flyttat in alla kartonger och träffat fastighetsskötaren. Vi ska få sovrum, hall, vardagsrum och badrum ommålat/tapetserat vilket känns väldigt bra för det va inte jättefint nu. Men när vi kommer ner efter våran lilla semester på två veckor ska allt vara fixat. Underbart!

Men nu väntar alltså 10 dagar i Motala. Sen ska vi till Göteborg 28-29 juli för att se på Bruce Springsteen. Sen hem en vända och sen ner på riktigt till Stockholm :)

Basse kom även hem från Thailand idag, landade vid 9.00 och åkte ut till våran lägenhet. Underbart att få krama om honom och träffa honom igen. Nu är han med i bilen och ska följa med till Motala. Lycka!

Min dator valde att lämna mig igår (vill inte starta). Så nu lånar jag Emils dator, vilket innebär lite mindre bilder och uppdatering, men ska försöka uppdatera lite. Snart har jag min egna Mac, längtar!

hej

1 Kommentarer

Monica (gocka)

Härligt! Hälsa så himla mycket till alla, och lite extra till lill-kusin Marcus! Kram.

2012-07-18 / 20:53:10 / http://locknetoka.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0