den som väntar på något gott?

DATUM:2010-07-30 KLOCKSLAG:15:23:56

Såg Inception ikväll, vilken film. Ett måste!

Var hos läkaren idag, dom tog nya prover. Bara att vänta igen..

xoxo

ps. Det kan vara så att sommaren är tillbaka, har varit vid poolen hela dagen. Och nu är kl 23.24 och det är fortfarande jätte varmt och skönt, wiiii! ds.

yran

DATUM:2010-07-29 KLOCKSLAG:16:49:17

Iår får ni yra för mig också mina kära vänner! I MISS U!



xoxo

tuff vecka

DATUM:2010-07-29 KLOCKSLAG:02:30:49

Detta har hittills varit en väldigt tuff vecka. Jag fick mina provsvar, eller jag fick inga svar, dom vet inte vad det är som händer med min kropp. Så jag ska dit igen imorgon. Igår ringde pappa och berättade att min faster har fått en hjärtattack men att läget är under kontroll. Det blir så jobbigt när man är så långt bort och det händer saker, man känner sig så hjälplös och man tänker så många tankar. Nu hoppas jag verkligen att allt vänder och att jag börjar få lite positiva besked, för det behöver jag verkligen just nu!

Skönt att det bara är en dag kvar i skolan sen får vi helg. Det som är positivt är att det går toppen i skolan, allt flyter på som det ska och inspirationen är på topp trots omständigheterna. Vilket är jätte skönt. Men jag kan ärligt säga att det är otroligt skönt att den här veckan snart är över, ett läkarbesök sen ska jag försöka koppla av och bara ta helgen som den kommer!

Idag ska jag, Emmy och Niklas nog boka biljetter till Muse som kommer hit i december, en till positiv sak :)
Och här pappa en bild på dig, haha. Och en på brorsan för jag vill så gärna att ni ska komma hit!!!



xoxo

SORRY

DATUM:2010-07-27 KLOCKSLAG:04:41:10

Förlåt för mitt förra inlägg. Blev bara så himla less på att allt går så fel. Jag trodde verkligen att jag skulle få ett bra besked av läkaren, det kändes så. Så fick jag inte det och hela världen rasade för ett tag. Tur att Ymme just kom in genom klassrumsdörren och märkte direkt att det var något fel och drog med mig ut. Hon peppar bra, tacksam som tusan för att hon är här. Men även dom bästa orden, dom peppande orden hon säger får mig inte att känna mig bättre. Jag måste fortfarande åka till läkaren den här veckan, ta mer prover och vänta igen. JAG HATAR ATT INTE VETA vad det är som händer med mig, med min kropp.. Jag vill veta, jag vill ha kontroll.. Mamma, pappa, ALLA mina nära och kära, håll tummarna för mig!
.
Nu sitter jag i skolan, har precis skrivit ut alla mina förpackningar. Ska snart gå på lunch och då går jag hem. Vill inte vara i skolan när jag inte mår bra. För mycket tankar som snurrar. Min lärare förstår, och han vet att jag ligger bra till, ligger före min planering så det är lugnt. Jag ska bygga mina förpackningar och fixa med min visual report hemma.
.
Hoppas att jag snart kommer vara mer positiv så det blir roligare för er att läsa och följa min blogg. Det måste vända snart, snart måste jag ha turen på min sida!
.
xoxo

FAN

DATUM:2010-07-27 KLOCKSLAG:03:00:42

Förlåt för att jag svär. Men just nu kan jag inte rå för det.. Inga positiva besked från läkaren. FAN FAN FAN! Så nu ska jag dit igen så fort jag kan. Ge mig lite positiva besked..

bättre

DATUM:2010-07-26 KLOCKSLAG:12:51:19

Känner mig lite bättre med min hemlängtan idag. Fortfarande så saknar jag såklart alla exakt lika mycket som förut. Men jag njuter av mitt liv här. Vi bor helt underbart, jag stortrivs i skolan och jag bor med världens bästa tjejer! Skärpning nu Malin, dags att rycka upp sig. Så glad att jag har Ymme som får mig på andra tankar genom att bara finnas vid min sida. Är så glad att vi har åkt hit tillsammans och att vi klarar det så bra. Ikväll eller nu ska vi ha mys, Mallan och Ymme kväll med fruktsallad, film och massa levande ljus, Exakt vad jag behöver!!

Skolan går jättebra just nu också. Det går bra med vårat Zoo och det går bra för mig med hotellsakerna som vi ska göra. Allt flyter på och det är så skönt :) En sak som är lite jobbig denna vecka är att jag ska få svar på mina prover på ryggen, varje gång mobilen ringer slår hjärtat lite fortare.. Så håll tummarna för mig att jag får ett positivt besked!

Pratade med Mamma och mina prinsessor igår. Tusan vad jag vill att dom ska komma hit. Tjatar på mamma att hon ska ta med sig mormor och komma hit, jag kommer inte ge mig förrän jag absolut får ett nej. Så länge det finns en chans, även om den är minimal så kommer jag tjata!

Nu ska jag fixa fruktsallad. Ta hand om er!

xoxo

smyger sig på

DATUM:2010-07-25 KLOCKSLAG:06:36:32

Ibland smyger sig hemlängtan sig på. Idag kom den som ett slag i magen. Konstigt det där.. Jag kan vara världens lyckligaste (jag är världens lyckligaste) men ibland känner jag mig nerslagen. Nerslagen av hemlängtan, jag vet it doesn't make sense men så är det ibland.

Sitter därför och kollar på massa bilder på mina underbara nära och kära, så det är dom bilderna ni får se idag.



xoxo

JIPPI

DATUM:2010-07-22 KLOCKSLAG:03:25:31

Idag fick vi betyg i vårat sista ämne från förra blocket. Jag är ybernöjd! Jag fick en 3a på mina adidas saker och en 5a på mina vin saker :) Så ett PM fick jag. Så all tid och möda jag la ner på förra blocket har verkligen gett reslutat. fem 5or och en 3a (vi kan få betyg 0, 1, 3, 5), jag kan inte vara annat än nöjd, JIPPI! Detta gjorde min dag. Och idag får vi helg, LIVIN THE DREAM!!

hatar att inte veta

DATUM:2010-07-21 KLOCKSLAG:12:04:19

Nu idag har det gått tre veckor sedan jag var hos specialisthudläkaren. Jag hatar att inte veta, jag vill verkligen ha mina provsvar nu så jag kan bearbeta vad som händer med min kropp. Jag vill inte se ut som en "prickigkorv" som Alva och Nadia säger.. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Varje gång mobilen ringer knyter sig magen, säger det igen, jag hatar att inte veta!!

I skolan rullar allt på som vanligt, jag och Ymme kämpar med vårat zoo och snart är loggan klar och imorgon ska vi börja kika på alla signs och göra lite research. Skolan är riktigt kul just nu och jag känner igen hur rätt jag har gjort som går den här utbildningen.

Det var allt jag hade på hjärtat idag. Eller nej, jag har köpt nya springskor idag, känns bra, så jag slipper stoppa bomull i hälen för att inte få skavsår, haha!

Sköt om er.
xoxo

I skolan idag

DATUM:2010-07-20 KLOCKSLAG:08:57:07

Har far ni se vad jag har jobbat med idag. Vi har Graphic Design 2, jattekul! Forst gjorde vi loggan och nu ska vi fixa och designa packaging till shampoo, balsam, body lotion, tval och nan grej till skor. Sa nu sitter vi och jobbar med det :) Men nu ar dagen slut och vi ska ga heeeeeem!

min start på dagen

DATUM:2010-07-20 KLOCKSLAG:00:00:52

Nu har jag precis ätit två knäckemackor med avokado på. Mina sista knäckemackor från Sverige, nästan lite sorgligt. Men får be mamma skicka ner nya när hon skickar nästa paket :) Nu ska jag bara vänta några minuter innan jag ska ta på mig mina springskor, som jag numera måste lappa ihop innan jag beger mig ut och springer. Dom har nämligen gått sönder i hälen, så jag måste lägga en bomullsbit där, haha. Det är nog dags för ett par nya inom kort! Aja nog om det, jag ska ta en härlig morgon springtur längs riverside, in i botaniska trädgården och sen hem igen för att besöka vårat gym och köra lite armar. Sen är det skola till 5. Det var ungefär vad min dag kommer innehålla :)

xoxo

The weekend

DATUM:2010-07-19 KLOCKSLAG:12:16:05

Så var det måndag igen och helgen är redan över. Den här helgen hade vi 4 dagars ledig och jag har kanske aldrig varit gladare över det. I fredags var jag och Emmy helt slut efter all tid och ork vi hade lagt ner på att bygga och fixa våra vinförpackningar. Men vi blev nöjda tillslut iaf. Men som sagt var vi trötta i fredags så under dagen tittade vi på film och entourage hela dagen. På kvällen gick jag, Emmy, Katta och Charlotte med Charlottes föräldrar och visade dom Cloudland och tog ett glas vin där.

I lördags tog vi det bara lugnt också, jag oss Emmy tog med och picknick till botaniska trädgården och la oss där och njöt av värmen och av solen. Solen som faktiskt börjar bli mycket varmare nu, jippi! Efter den härliga dagen åkte jag iväg och kikade fotboll och sedan blev det en lugn lördagskväll.

I söndags var det dags för brasiliansk bbq för en av brassarna, Daniel, fyllde år. Så jag hjälpte till med att stöka hemma hos dom och på eftermiddagen/kvällen firade vi honom. Bilderna får tala för hur det var!



Det var allt jag hann med idag. Nu ska jag tända ljus, fixa en film och vänta på att Emmy ska komma hem så ska vi ha en myskväll tillsammans (som alltid jag vet, haha).

xoxo

Bildbomb!!!

DATUM:2010-07-16 KLOCKSLAG:05:17:15

Här kommer MASSA bilder. Det är en salig blandning med allt från lovet och Glasshouse Mountains, våran utsikt från lägenheten och min och Emmys myskväll igår kväll och sist men inte minst från idag då våran kära Charlotte Skalet Johnson fyller år!! :)

Glasshouse Mountains



Utsikten och myskväll


Skalets födelsedag <3


xoxo

Stolt

DATUM:2010-07-15 KLOCKSLAG:15:07:06

Jag glömde berätta en sak för er. Jag är riktigt stolt över mig själv idag, jag tycker faktiskt att jag får skryta lite. Jag har nämligen fått reda på betyg i två av mina tre ämnen som jag hade förra blocket. Och jag fick 5 i alla assessments. Jag är riktigt stolt och överlyckliga. Högsta betyg i både Webdesign 1 och Computer Graphics 1! Plus att jag lämnade in min winebox som jag har kämpat med de sista dagarna. Så nu kan jag verkligen NJUTA av att vara ledig imorn och i helgen.. Wiii, livet leker just nu!!!

Ikväll har jag och Emmy haft en av våra många myskvällar. Vi gjorde yber god fruktsallad, åt mörkchocklad, tände ljus och tittade på Jurassic Park 1. Vi kände att vi var värda det idag. Emmy har också fått jättebra betyg! Nu måste jag sova för imorgon ska Charlotte få frukost och sång på sängen för hon fyller år <3

Och jag lovar, jag ska försöka uppdatera med lite bilder imorgon, vet att jag har varit jättedålig på det! Ni kan kika in på Emmys blogg så länge, hon har nog uppdaterat med mer bilder.

xoxo

Zoo

DATUM:2010-07-15 KLOCKSLAG:05:27:36

Just nu sitter vi i skolan och har fatt vara nya stora assessment. Vi ska re-designa en logga till ett zoo och sedan designa ett navigerings system for samma zoo, med skyltar och allt. Jag och Emmy ska jobba som ett team i det har amnet och vi har redan massa ideer och inspiration. Wiii det ska bli sa kul! Massa jobb, fruktansvart mycket jobb men fortfarande KUL! Vi har valt Froso Zoo saklart ;)
.
Nu ska vi ata lunch och sedan fortsatta med det nya projektet!
.
xoxo
RSS 2.0