So tired

DATUM:2010-03-31 KLOCKSLAG:10:32:35

En dag till i skolan avklarad. Den här dagen har varit så himla lång.. Började dagen med prov, tror det gick väldigt bra, hoppas på det iaf, det var inte så svårt! Men hjälp vad trött jag har varit idag. Trött, tröttare, Malin!! Men det löste jag med en power nap direkt när jag kom hem. Snart är maten klar också så då får jag lite mer energi och sedan blir det nog bara chill ikväll, kanske kika lite fotboll om jag orkar ta mig iväg :)

Igår gjorde jag och Emmy våran debut på bodypump här. Charlotte drog med oss på gymmet som ligger här precis bredvid. Det var extremt jobbigt men det var så skönt efteråt. Idag har träningsverken kommit smygandes mer och mer under hela dagen, jag vill inte ens tänka på hur det kommer kännas imorgon!

Det var allt jag hade på hjärtat idag.

xoxo

School

DATUM:2010-03-29 KLOCKSLAG:23:03:31

Nu ska vi iväg till skolan, 8-5 idag, jippi.. Hoppas att dagen går fort och att jag överlever första lektionen. Ska räkna antalet 'okay' hon säger idag också! Vi har fått höra att det kanske kommer någon storm hit till oss i helgen. Så vi måte kika upp det innan vi bokar bil och så.. Vi ska förresten hyra bil om jag inte har sagt det förut. Ska bli intressant :) vänstertrafik är ju lite annorlunda men det ska nog gå bra! Det är även en festival i Byron bay i helgen, tror jag hörde att Jack Johnson skulle dit så det vore ju skoj att få se honom!

Nu måste jag ner och äta frukost med Emmy och Carin!

Take Care
xoxo

ps. ja mamma, alla är såklart okej efter helgen. Vi tar hand om varandra :) ds.

Tillbaka till verkligheten

DATUM:2010-03-29 KLOCKSLAG:07:33:31

Ja ännu en helg är över. Och den här helgen kan man minst sagt säga blev galen. Jag varken törs eller vill gå in på några detaljer men lördagen spårade ur för de flesta av oss, haha. Men vi skrattar åt det nu och börjar ladda inför nästa helg som troligtvis kommer innhålla en resa till Byron bay! Det gillar vi!

Måndag idag och vi är tillbaka till verkligheten. Började skoldagen med 3 timmar workplace health and safety, så otroligt boring. Men vi underhöll oss med att räkna hur många gånger våran lärare sa 'okay', tror vi kom upp i cirka 240st om jag inte minns fel! Efter det hade vi typography vilket är riktigt kul just nu, för de är det ämne vi får sitta vid datorn och leka! Men nu är det dags att skriva uppsats som ska vara inlämnad imorgon och börja göra lite research inför våran assessment i Design concepts and principles, jätte kul (?).

Några bilder från helgen hittar ni på Emmys blogg!

xoxo

Vilken dag vi har framför oss!

DATUM:2010-03-27 KLOCKSLAG:01:08:58

Igår var en härlig dag. Vi började i south bank, solade, pratade, badade och njöt av värmen. Sen gick vi in till stan där det skulle shoppas lite. Jag köpte ett par träningsshorts, de andra hittade lite mer, speciellt Carin, haha. Efter en heldag i city var det dags att göra sig i ordning för kvällen. Några glas vin på vårna balkong och sedan var det Limes i sikte. Där var det verkligen proppat med folk, det var roligt och Emmy var så duktig!!

Nu har jag nyss vaknat. Eller jag vaknde 6.38 men det var ju på tok för tidigt så jag gjorde mitt bästa för att somna om och jag lyckades. Nu är klockan lite efter 10 och solen skiner in genom mitt fönster :) Jag ska se om de andra har vaknat, sen blir det nog lite poolhäng, efter de in till RG's för att lyssna på Mats (Mats fyller 30 år idag, GRATTIS), sedan blir det tillbaka till Genesis och sen in till the Valley igen. Vilken dag vi har framför oss!



XOXO

School

DATUM:2010-03-25 KLOCKSLAG:08:18:55


Nu har vi fått helg! Hade bara kort dag i skolan idag 11-13.30, så himla skönt! Ikvällen kommer nog innehålla lite fotboll med Karin, sen går vi nog över till tjejerna mitt emot ett tag och myser. Jag älskar att vi får helg på torsdagar. Imorgon blir det nog south bank och vädret tillåter. Sen ett glas vin eller två på Limes. Och på lördag är det PARTY, Mats fyller 30år så vi ska fira honom, jag längtar!

Här kommer bilder från skolan, lite klasskompisar och min och Emmys Mcdonalds poster.


xoxo

Congratulations

DATUM:2010-03-25 KLOCKSLAG:00:20:00

GRATTIS PAPPA! Idag är ingen vanlig dag för idag är det pappas födelsedag, hurra hurra hurra!



Hoppas du får en toppen dag med massa paket och våfflor. Saknar dig!

xoxo

Fullt ös, medvetslös

DATUM:2010-03-24 KLOCKSLAG:11:36:06

Jag vet, jag har lite dålig uppdatering nu. Jag hinner och orkar liksom inte med att skriva, det händer så mycket hela tiden. Och när jag har lite tid över så känner jag inte för att skriva. Men jag ska uppdatera er lite. Skolan är verkligen i full gång nu, heldagar, assessments, assignments, meetings och allt hela tiden. Men det är härligt också, vi är inte van vid det bara. Men nu är det bara att gilla läget och göra sitt bästa. Vi har dock inte börjar sitta vid datorn än, längtar tills dom kurserna börjar!!

Imorgon kommer Emmys kompis Karin hit. Ska bli jätte kul, hon ska bo hos oss i en månad och vi har planerat jätte mycket som vi ska försöka hinna med. Sydney, Byron, Zoo, Brisbane m.m. Kommer bli en månad då det händer mycket hela tiden. Sånt gillar jag!

Igår hade jag en och Emmy en jätte mysig kväll. Vi satte oss på balkongen, tände ljus, lyssnade på musik, skar upp massa frukt och hällde upp ett glas vin. Där satt vi och njöt av livet och planerade kommande månaden. MYS!



Nu blir det film och mys.

xoxo

ett ps.

DATUM:2010-03-22 KLOCKSLAG:15:38:19

ps. Måste bara säga grattis till världens bästa Emmy som fick jobb på Limes hotel ikväll <3 ds.

Monday

DATUM:2010-03-21 KLOCKSLAG:23:35:32

Idag är det måndag och vi har skola. Burkar ju vara ledig på måndag men nu är det ett nytt block. Nytt block nya tag! Vi går längre dagar och fler dagar i veckan, men jag hoppas kurserna vi läser detta block ska vara en aning roligare än de förra. Nu ska jag ner till Ymme för lite frukost och sen bär det av till skolan.

xoxo

The weekend

DATUM:2010-03-21 KLOCKSLAG:15:52:00

Den här helgen har varit lugn och skön. (Vi laddar inför nästa helg då det är storkalas). Vi har hunnit med ganska mycket, vi har lagat mat åt grabbarna, kikat film, varit och ätit lunch i city, myst vid poolen, skypat med familj och vänner, kollat på fotboll och bara tagit dagarna som dom kommer. Jätte härligt!

Det va allt för denna gången.

xoxo

<3

DATUM:2010-03-20 KLOCKSLAG:01:25:11



Jag saknar dig. KOM HIT

What a beautiful day!

DATUM:2010-03-19 KLOCKSLAG:01:26:04

Idag är vi lediga och solen skiner på oss! Vi ska nog ta våra saker och bege oss till south bank. Men vi får se vad vi orkar med, kanske blir en pool-häng-dag också. Men härligt att solen vill umgås med oss igen :) Gårdagen var mysig, var i skolan en timma och lämnade in min childrens book, jag och Emmy åt lunch med Valle, åkte hem, jag kikade på fotboll med Sabrina, kom tillbaka till Genesis, umgicks med alla vid bbqområdet, jag gick sedan vidare till Johan och Jack där vi kollade massa fotboll. En toppen torsdag. Idag blir det också bara lugnt, kanske hyra film, köpa lite snacks och bara vara.

Idag när jag vaknade hade jag hemlängtan, eller jag vill absolut inte hem, älskar mitt liv här nere. Men jag saknar mina syskon, det känns i hjärtat när jag tänker på dom... Därför får ni ett syskon kollage idag.


Take care!

xoxo

Thursday

DATUM:2010-03-18 KLOCKSLAG:00:47:36

Idag är sista dagen på det här blocket, sista assessment ska vara inlämnade idag. Sen är det helg och ladda för ett tuffare block på måndag. Jag är nästan helt klar med min childrens book cover, så jag ska bara in till skolan, scana in den och lämna in den, känns grymt skönt!

I helgen vet jag inte riktigt vad som händer. Mer än att det blir en betydligen lugnare helg än förra, haha! Emmy ska prov jobba på Limes hotel ikväll (det kommer gå toppen Emmy) så jag vet inte vad jag ska hitta på. Ska nog försöka få med mig Johan och Jack dit för att heja på henne lite, men först ska jag nog kika på deras fotbollsträning, ja jag vet, jag är galen i fotboll.. Men jag saknar det så mycket så jag får ta det jag får! Dom har även match på lördag och ni kan ju bara gissa vem som kommer sitta spikad där!

Klockan är nu mitt i natten i Sverige men jag ska dra iväg till skolan nu för här är klockan halv 10!



xoxo

Ont

DATUM:2010-03-16 KLOCKSLAG:06:51:29

Jag saknar mina prinsessor, så det gör ont i hjärtat.



Bildbomb

DATUM:2010-03-16 KLOCKSLAG:04:29:24

Här kommer bilder sedan i söndas, fotboll och party!







Som ni ser går det ingen nöd på oss, vi lever livet här nere!

xoxo
RSS 2.0