FÖRSTA FOTBOLSSKORNA

DATUM:2011-04-29 KLOCKSLAG:11:44:28

Igår var jag Johanna E, Alva och Nadia på stan. Jag och Johanna hittade inte så mycket men Alva och Nadia kom hem med ett varsitt par fotbollsskor. Så direkt när vi kom hem invigde vi dom. Mina fotbollsproffs!



xoxo

BÄSTA

DATUM:2011-04-29 KLOCKSLAG:09:17:50

Jag kan bara inte få nog av mina systrar. Jag kan ta kort på dom hela dagarna om jag skulle få. Och just nu har jag faktiskt väldigt mycket tid till det, för jag har inte börjat jobba än. Så det är därför jag har tid att lägga upp så mycket bilder. Den 2 maj kommer jag börja jobb på Schalins ringar. Då kanske inte lika mycket bilder kommer upp men jag ska absolut försöka med det!



xoxo

PÅSK I ÅKERSJÖN

DATUM:2011-04-28 KLOCKSLAG:18:28:45

Jag hade en helt underbar påskhelg i stugan i Dal, Åkersjön. Sol, familj, godis, mat, skidor, skoter, ja allt man kan önska sig! Så jag tänkte dela med mig av några av de bilderna jag tog...



xoxo

JOSSAN

DATUM:2011-04-27 KLOCKSLAG:16:43:59

Nu har Josefin, David och Shiva åkt hem till Uppsala. Men jag hann träffa dom lite under påskhelgen. Jag hade med mig kameran en dag och tog några bilder på Shiva och hennes fina matte. Nu hoppas jag inte det dröjer allt för länge tills vi ses igen!



xoxo

PÅSKKÄRRINGAR

DATUM:2011-04-27 KLOCKSLAG:09:52:26



xoxo

ÅKERSJÖN

DATUM:2011-04-26 KLOCKSLAG:12:05:08



xoxo

PÅSK CUPCAKES

DATUM:2011-04-26 KLOCKSLAG:00:30:24



xoxo

MINA FINA

DATUM:2011-04-25 KLOCKSLAG:12:32:41

En sak som jag verkligen har tagit mig tid till och hunnit med är att fota mina underbara systrar. Jag använder mig av min kärlek Nikon D3000 och på de flesta bilder har jag använt mitt Sigma 50mm F1,4 objektiv. Jag älskar mitt objektiv. Så här får ni ett fåtal av de bilder jag har hunnit ta under mina första veckor hemma. Mer kommer, jag lovar!



xoxo

VÄLOMMEN HEM

DATUM:2011-04-24 KLOCKSLAG:16:29:01

Känner verkligen att jag ligger efter med att uppdatera. Men jag har ju såå mycket att hinna med hela tiden. Men jag har tagit massa bilder sedan jag kom hem så bara ni väntar lite till så kommer ni bli helt till er av alla härliga bilder jag har hunnit tagit på två veckor :) Här är iaf två bilder från dagen då jag kom hem. Bli bjuden på fika, tårta och champagne av världens bästa familj!



xoxo

FULLT FART MEDVETLÖS

DATUM:2011-04-13 KLOCKSLAG:23:03:31

Fullt fast medvetlös som Niklas brukar säga. Det passar väldigt bra in just nu. Tänkte berätta hur mycket jag har hunnit med de senaste tre dagarna.

Måndag,
fika och stan med Isabell, en snabbfika förbi hos Tina och Anna, ett snabbt hej till Frida och Rolle, middag i Östbyn.

Tisdag, några timmar till att packa upp det sista, mys och prat med bästaste Johanna E och min första fotbollsträning. Träningen som för övrigt var sjukt jobbig men sjukt KUL. Längtar redan tills imorgon!

Onsdag, klipp och färg hos Lina, fika på stan med Tina och Johanna B, hämta på dagis med Robin, påhälsning hos Kent och Åsa på tolvmansvägen och Singsjön.

Och ja en sak till har hänt, jag har anmält mig till st olavsloppet och en viktig sak som händer imorgon, min skatt, Joanna The Land anländer till Östersund! :)



xoxo

BILDER NZ

DATUM:2011-04-13 KLOCKSLAG:10:18:50

Kom på att jag inte har visat så mycket från Nya Zeeland. Men här kommer en hel bunt med bilder från våran underbara 10-dagars roadtrip i NZ där vi bland annat besökte Queenstown, Milford Sounds, Aoraki/Mount Cook, Christchurch m.m.



xoxo

BALI 1

DATUM:2011-04-12 KLOCKSLAG:11:34:47

Här kommer några bilder från Bali. Efter en heldag på stranden la vi (jag, Emmy och Niklas) oss på en pub på stranden, ett spanskt jättemysigt ställe. Där drack vi mojitos och såg på solnedgången. En av de bästa dagarna och kvällarna på hela resan.

Ja ni ser ju här hur underbart det var:



xoxo

HEMMA

DATUM:2011-04-10 KLOCKSLAG:18:01:39

Ja mina vänner. Det är sant. Jag är hemma på svensk mark igen. Men ändå känns det inte som att jag har hunnit landa. Jag är fortfarande i chocktillstånd och jag vet inte hur jag ska ta mig ur det. Men det har varit tre intensiva dagar och jag får nog bara ge det lite tid. Det har varit helt underbart att träffa alla, familj och vänner. Har hunnit med att såklart träffat familjen massa, har gått en sväng på stan, badat på storsjöbadet med Alva, Nadia, Nike, Norea och Anton, träffat Robin en snabbis och nu sitter jag och väntar på Johanna stekpanna. Jag är så tacksam över att jag har alla underbara människor runt omkring mig. Annars hade jag nog redan bokat ett plan härifrån.

Nu till veckan har jag en hel del planerat, ska fika med Johanna B och Tina M, träffa Lina, göra min första fotbollsträning, äta middag i Östbyn och Bodaborg med laget. Ja ni ser ju, det är tur att jag är ledig till den 2 maj!

Uppdaterar snart igen med bilder från NZ och Bali. Men kommer ta det när jag känner att jag har tid och ork. Ni får nöja er med en bild på mina slalomprinsessor :)



xoxo

1

DATUM:2011-04-05 KLOCKSLAG:13:15:43

EN dag kvar. Pirrigt, nervost men helt underbart, allt pa samma gang! Det har dock varit daligt vader sista typ veckan. Kanske en okej dag, men vi forsoker att inte hanga lapp for det, vi shoppar och unnar oss massage istallet, inte heller helt fel. Men imorgon hoppas vi pa att solen kan hitta oss en sista gang, sa vi inte kommer hem helt bleka, haha!

Syns snart!

xoxo

KUTA

DATUM:2011-04-02 KLOCKSLAG:15:55:41

Dagarna bara forsvinner och jag hinner inte med. Men nu ar vi tillbaka i Kuta pa Bali efter 12 helt underbara dagar pa Gili. Men dagen idag har spenderats med att resa och nar vi kom fram har vi shoppat. Det galler att shoppa nu sista dagarna sa inget gloms bort. 4!!!! dagar kvar nu, HELT SJUKT men sant. Sa om 4 natter har jag sovit min sista natt i Bali och ar pa vag hem. Sa snart ses vi!

xoxo
RSS 2.0