ROXETTE

DATUM:2011-07-22 KLOCKSLAG:14:48:55

Det känns inte som jag gör något annat än att jobba men ikväll tar jag tåget ner till Göteborg för en liten mini semester. Där ska jag möta min kära mor. Vi ska ha en helg bara för oss. Vi ska gå på stan, mysa, bo på hotell, äta gott, dricka vin och massa roligt, sist men absolut inte minst ska vi gå på ROXETTE på söndag kväll. En födelsedagspresent hon fick av mig i maj. Vi ska även träffa Nisse, Karin och Charlotte som jag träffade i Australien och även hinna med en fika med Cicci Helmersson. Åh va massa kul vi ska göra! Jag lovar att uppdatera med bilder efter helgen när tid finns, det är ju trots allt Storsjöyran nästa vecka och då ska massa saker hinnas med, YMME kommer upp, Jannice är här och såklart ska vi gå på stråket och alla dagar på festivalen. Johanna och Christoffer är här också och dom vill jag försöka träffa massa innan dom åker tillbaka till Varberg igen, oj va jag önskar att ett dygn innehåller mer timmar. Men det ska ska bli så kul allt som händer den närmaste tiden, jag klagar aboslut inte :)Take Care!

BAKA LITEN KAKA

DATUM:2011-07-19 KLOCKSLAG:22:10:57

Jag hade en heldag med mina fina systrar. Vi gick på stan och sen blev det såklart storbak. Två sorters muffins/cupcakes och en småkaka. Vi fick även lite hjälp av goda vänner. Toppen dag!

VERNISSAGE

DATUM:2011-07-17 KLOCKSLAG:19:13:17

I helgen har jag varit i våran stuga i Åkersjön/Dal och bara tagit det lugnt. Det har gett mig tid till att redigera och fixa lite bilder. Så nu under veckan kommer jag förhoppningvis ha tid att lägga upp en hel hög med bilder.

Jag kommer börja med att visa bilder från det att vi var på vernissage i Espnäs.
En mycket annorlunda men trevlig och mysig lördag. Se och njut!

LUNCH UNDER FRÖSÖBRON

DATUM:2011-07-05 KLOCKSLAG:18:31:48

Jag är vädigt dlåig på att uppdatera nu för tiden. Men just nu har jag inte så mycket till över och det är så mycket annat som jag väljer före att blogga. Men här kommer några bilder iaf. Jag och Andrea hade en mysig lunch för nån vecka sedan. Picknick, härligt väder och en underbar plats. Mycket mer än att jag vill ha sol, värme och helg behöver jag nog inte säga.

JAG ÄR NOG INTE DET DU DRÖMMER OM, MEN JAG ÄR DET DU SER

DATUM:2011-07-05 KLOCKSLAG:17:57:56


GRATTIS

DATUM:2011-07-04 KLOCKSLAG:18:36:47Grattis världens bästa Ymme på din dag. Känns som nyss vi satt i Australien och firade din födelsedag. Ta mig tillbaka till Brissy, skolan, allt, OSS. Snart ska du och jag yra på Storsjöyran! Saknar dig!
RSS 2.0