EN VECKA

DATUM:2011-03-30 KLOCKSLAG:13:22:46

Vi fortsatter att leva livet pa Gili, 1 vecka kvar till hemgang, splittrade kanslor! Men men ville bara beratta att allt ar toppen och vi ar fortfrande pa Gili, aker tillbaka till Bali pa lordag :)

xoxo

GILI

DATUM:2011-03-21 KLOCKSLAG:12:33:21

Gili ar bokat, vi drar imorgon bitti och kommer stanna dar i cirka 5-6 dagar. UNDERBART! Traffade aven pa Emma och Sophie idag pa stranden, varlden ar allt bra liten. Men mycket kul att traffa dom och hora lite hur deras resa varit, lite prat om Ostersund och allt. Kanns konstigt att borja traffa folk hemifran, men ar ju bara att vanja mig. 7 april narmar sig. Men vi lever livet, har bokat sista biljetten hem till Froso flygplats sa nu kanns det annu mer verkligt.

Take Care

xoxo

UPDATE

DATUM:2011-03-20 KLOCKSLAG:15:27:46

Jag lever, livet leker och allt ar underbart har i Bali. HELT UNDERBART. Om nan dag kommer vi aka till Gili Island i nagra dagar, ska bli mycket spannande. 18 dagar kvar tills jag star pa svenk mark igen, kanns helt sjukt och det gar inte att fatta. Men aja, allt jag ville saga var att allt ar toppen :)

xoxo

SOL

DATUM:2011-03-15 KLOCKSLAG:11:41:04

Idag har varit en helt underbar dag. Sol hela dagen, forsta riktiga soldagen sedan vi kom hit. Vi har varit pa en jattemysig strande  idag, tror den hette gerger eller nat sant, haha. Men helt underbart iaf. Sa ville bara beratta att jag lever och allt ar mer an bra! Nu hoppas jag att vadret haller i sig i nagra dagar..

Nu ska vi ga och ata och kika runt lite. Ha det bast!

xoxo

BALI

DATUM:2011-03-12 KLOCKSLAG:08:33:59

Nu ska jag lugna alla dar hemma. Har i Bali har vi INTE kant av jordbavningen eller nagon tsunami. Det var en liten varning for en del av indonesien, INTE Bali. Men det kom aldrig nagot och varningen ar nu borta. Sa lugna bara lugn, vi lever och vi har det underbart!

Tva dagar har vi hunnit vara har och det har tyvarr regnat bada dagarna..
Men det har inte gatt nagon nod pa oss. Idag har vi shoppat lite, borjade aven dagen med en fish treatment dar fiskarna at bort doda hudceller och bakterier pa ben och fotterna. Sen tog vi en pedikyr i en timma for 50kr och nyss at vi tre ratters lunch for 20kr. Ja ni hor ju, trots daligt vader har vi det toppen :) Imorgon hoppas vi pa sol och okej vader for da ska vi ut och utfoska omradena runt om Kuta Beach.

Hoppas alla har det bra!
Hors snart igen.

xoxo

CHRISTCHURCH

DATUM:2011-03-09 KLOCKSLAG:07:00:11

Dom senaste dagarna har varit helt underbara. Vi har besökt deras högsta berg Mt Cook, sett platser där dom spelade in Sagan om ringen och massa andra vackra platser. Det finns massa mer att se här i NZ men vi känner oss nöjda med våra 10 dagar och nu ser vi fram emot Bali i ca 4 veckor!!

Nu sitter vi på flygplatsen i Christchurch.
Vi ska spendera natten här och imorgon bitti reser vi mot Bali. En lång resa framför oss men det gör inte så mycket. För imorgon kl 21.00 lokal tid landar vi i Bali!

Några bilder:



xoxo

LIVIN THE DREAM

DATUM:2011-03-05 KLOCKSLAG:08:27:28

Vi var lite nere en dag nar det regnade och allt var kallt och blott. Men nu har vi tagit ett beslut att bo pa hostel vara natter istaller for att bo i bilen sa nu ar allt toppen igen. Vi har hunnit med att vara till Milford sounds. Bilturen dit var sjukt vacker, har nog aldrig sett sa fina platser som vi sag. Och vi gjorde en battur i Milford sounds som ocksa var obeskrivlig. Vi har aven tagit massa promenader for att forsoka se sa mycket natut som mojligt! Vi akte aven upp pa ett berg med Skyline och korde nagot som kallas The Luge. Man aker ladbilar i en bana uppe pa berget, sjukt kul och fint. Det finns sa mycket att gora och vi se sa mycket varje dag sa det ar svart att beskriva allt. NZ ar nagot alla mate uppleva!

Nu ar vi tillbaka i Queenstown for en natt och imorgon ska vi borja varan resa norrut mot Christchurch. Vi ska gora nagra stopp pa vagen. Men om 4 dagar ar vi pa flygplatsen pa vag mot ett varmare land, BALI!

xoxo

QUEENSTOWN

DATUM:2011-03-01 KLOCKSLAG:22:14:46

Allt ar bra med oss. Det ar grymt kallt och vi lever i en campervan men vi forsoker leva livet sa mycket vi bara kan. Imorgon aker vi vidare till Milford sounds for att aka pa en battur och ta lite promenader. Igar var vi ute och gick hela langa dagen, har redan sett otroliga, obeskrivliga platser!

xoxo

ps. vi langtar till varmen i Bali ds.
RSS 2.0