JAG BOR PÅ BERGHS

DATUM:2012-09-26 KLOCKSLAG:19:41:26

Efter att tre kurser nu har dragit igång bor jag numera på skolan, eller jag spendera ca 11 timmar där varje dag. Det tar på krafterna men det är så sjukt kul och vi lär oss så otroligt mycket. Jag älskar mitt nya "hem" och min klass!

Vi har ett projekt där vi ska skapa en kampanj för våran klass. Ett projekt med grafisk design klassen där vi ska göra en ny förpackningsdesign till Sempers vällingpaket. Och sen i den tredje kursen har vi mest föreläsningar och en kommande tenta. Som sagt fullt upp men sjukt roligt!!

Kan även berätta att jag och Emil kommer hem till Östersund helgen 5-7, alltså nästa helg :) ska fira två små troll som fyller 7år.

Avslutar detta mobilinlägg med lite bilder från studiebesök på Billerud, Berghsbollen och lite gott och blandat :)

UNDERBART ATT VARA HEMMA

DATUM:2012-09-14 KLOCKSLAG:12:38:16

Igår tåg jag tåget mot Östersund. Anländer ca kl 13 och där står världens bästa pappa. Vi byter om och tar oss iväg på en springtur med målet att springa ett halvmarathon. Härlig springtur och bästa sällskapet. Efter det var vi värda att gå på Pause för en matbit. Känns konstigt att vara i Östersund igen, inte ha en lägenhet med att det ändå känns som mitt hem.
 
Efter det tog jag Brunflobussen, när åkte jag den senaste? Alva mötte mig med ett leende på busstationen. Och även fast det bara var i söndags som dom åkte hem från oss i Stockholm så kändes det helt underbart att träffa alla igen! Mina underbara prinsessor som jag imorse följde till skolan. SKOLAN?! Dom va ju nyss tre. Men jag måste inse att dom växer upp och att det faktiskt fyller 7 år om en månad och går i ettan!
 
Idag ska jag alldeles snart hämta dom på skolan. Sen åkte in till stan och till Lina som ska fixa mitt hår. Sen ska vi shoppa, Alva och Nadias favoritsyssla. Sen blir det tacomys hos mamma och Emil anländer med tåget, även mormor och morfar kommer, perfekt att dom också är här nu i helgen :)
 
Ja det va lite vad som hänt och kommer hända närmaste tiden.
Ha det bra!
Puss & Kram
 

BILDBOMB

DATUM:2012-09-12 KLOCKSLAG:20:18:47

Här kommer ett helt gäng med bilder som jag har tagit med mobilen dom senaste veckorna!

ÄNTLIGEN KAN MAN MOBILBLOGGA!

DATUM:2012-09-12 KLOCKSLAG:19:38:00

Just det, blogga var det. Har ju gått sådär som ni märkt men nu går det äntligen att mobilblogga! Wiihoo!

Så mycket har hänt sen sist. Jag har gått 5 veckor på världens bästa skola, Berghs. Det har varit mycket lärorikt och vi träffar nya spännande föreläsare varje dag. Det blir mer och mer intensivt men det är bara roligt.

Just den här veckan så har jag redan fått helg, så imorgon passar jag på att åka hem till Östersund. Underbart! Pappa har ju varit här en helg och mamma och dom förra helgen men jag kan ju inte få nog av dom så hemfärd är bokat. Plus att det ska bli så himla kul att träffa alla andra där hemma också!

Nu ska jag verkligen försöka blogga mer, nu när det går via mobilen. Så håll i hatten så gör vi ett nytt försök :)

Puss och kram!

RSS 2.0