EXAMENSPROJEKTET

DATUM:2013-03-26 KLOCKSLAG:14:03:48

Ja nu är det efterlämgtade examensprojektet på Berghs igång. Jag och min grupp kommer sjukt bra överens och vi har redan planer på en "weekend" på landet tillsammans snarast efter påsk, kul! Vi har även fått vår kund och det är det mycket intressanta, stora och spännande företaget Atlas Copco. Vi har haft ett första kundmöte och det känns toppen. Vi åkte ut till Sickla och fick träffa våra två kontaktpersoner och vi fick en guidad tur i Stockholms enda gruva som ligger precis under deras huvudkontor. Mycket bra start på ett förhoppningsvis bra samarbete! Men nu innan det drar igång på riktigt ska vi ha lite påskledigt. Ikväll, närmare bestämt kl 16.52 tar jag och Emil tåget till Östersund för att umgås med nära och kära under påsken, efterlängtat! Så det är fullt upp med examensprojektet, CV/personligt brev skrivande inför kommande jobbsökning, ett annat grupparbete och såklart träning inför Stockholm Marathon! Så jag har det jag gör :)
 
Här kommer lite bilder (från min instagram) från den senaste veckan:
 
 
Puss & Kram!

BERGHS BAR

DATUM:2013-03-21 KLOCKSLAG:16:00:00

 
Har helt glömt bort att visa er bilder från när min underbara klass ordnade Berghs Bar i januari. Vårt tema var 20-tal och Speak Easy. Alla i klassen var uppklädda och vi fixade och trixade med dekorationer och t.ex. blommor i taket, en gammal popcornmaskin och massa annat för att få rätt stämning. Det var så himla kul och det blev så himla lyckat. Berghs bar är något som alla klasser får hålla i en gång var, man får göra i princip vad man vill, ha vilket tema man vill och bjuda in vilka man vill. Vi valde att bjuda in en salig blanding av kompisar, andra skolor och såklart en hel del branschfolk. Vår Speak Easy bar slog rekord och vi är mycket nöjda med vår insats :)
 
Puss!

SAKNAR

DATUM:2013-03-20 KLOCKSLAG:18:10:07

Jag saknar mina prinsessor! Men som tur är åker jag och Emil hem till Östersund på tisdag den 26/3 och stannar till den 1/4. UNDEBART med lite påskledigt. Jag kommer med all säkerhet behöva plugga massa eftersom examensprojektet drar igång på riktigt nu och vi har en presentation i en annan kurs dagen efter jag kommer hem. Men bara man vill och planerar så går allt :)
 

HELGEN I BILDER

DATUM:2013-03-18 KLOCKSLAG:17:55:58

Här kommer lite bilder från helgen som var. En väldigt bra helg med mys framför Gladiatorerna, promenad med Emmy, härlig springtur, härligt pass på gymmet och en myslördag hemma hos mig och Emil med middag och film med Basse, Nathalie och Björn.
 
 
 
 
Hoppas alla ni hade en minst lika bra helg som jag! Nu laddar vi för en ny vecka med nya möjligheter :)
 
Kramar!

LITEN UPPDATERING

DATUM:2013-03-16 KLOCKSLAG:08:49:59

Här kommer en liten uppdatering med de senaste bilderna från Instagram.
 
 
I torsdags lunchade jag med min handledare på Silver. Kommer sakna Silver jättemycket. Så tack Silver för världens bästa praktikperiod och tack för den fina boken som jag fick!
 
Igår hade vi en underbar föreläsning om hur hjärnan tar in och bearbetar information. Mycket lärorikt och intressant. Perfekt start på fredagen och helgen.
 
 
När jag kom hem från skolan köpte jag med mig öl och godis till hjärtat, lite extra fredagsmys tycker jag han var värd eftersom han jobbar idag (lördag).
 
Och min förkylning har äntligen (nästan) försvunnit. Så nu är jag tillbaka på löpbandet och i löpspåret! 

BILDER FRÅN INSTAGRAM

DATUM:2013-03-14 KLOCKSLAG:16:01:07

 
 
 
 
 

BARA ATT INSE

DATUM:2013-03-14 KLOCKSLAG:15:35:00

Det är nog tyvärr bara så att inse att jag är inte världens bästa på att ta mig tid till att skriva i bloggen. Jag har försökt men har inte känt att tiden har funnits. Det är så mycket hela tiden som jag skulle vilja berätta om, så nu har jag gjort ett försök till att koppla min instagram till bloggen för att ni som inte har instagram ska kunna se vad jag sysslar med på dagarna. För på instagram, där är jag duktig på att uppdatera :) Så håll ögonen öppna så hoppas jag att det kommer uppdateras MYCKET den kommande tiden.
 
Annars kan jag väl berätta att skolan går jättebra. Min praktikplats på Deisgnkontoret Silver har varit helt underbar och jag åt idag en hejdå lunch med min handledare Maja som jag absolut kommer fortästta ha kontakt med. Silver är verkligen en drömbyrå! Igår fick vi resultatet från ARU (ansvarig reklamutgivare) tentan och jag klarade den!! LYCKA! Men inte har man tid att pusta ut, igår släpptes grupperna till examensprojektet. Kan knappt tro att det är snart, EXAMENSPROJEKTET är nu igång och på torsdag får vi kunden och briefen, så sjukt spännande, läskigt men såklart kul!
 
I helgen var mamma och dom här och hälsade på. Helt underbart. Jag, Emil, Basse, Nathalie, Alva och Nadia var på melodifestivalen i Friends Arena och det var grymt! Vi hann även med en shoppingtur på stan, myskväll framför Gladiatorerna och bakning. Jag längtar redan efter dom men om bara 12 dagar åker vi hem över påsk och stannar hemma i hela 6 dagar. Längtar!
 
 
 
Skriver förhoppningsvis snart igen!
 
Puss och Kram
RSS 2.0