malins dag

2010-12-10 - 12:07:21
Fredag och min namnsdag idag. Heldag i skolan, fick inte mycket gjort. Fredagar latjar vi mest bara och orkar inte riktigt ta tag i allt, fast vi har mer än mest att göra, men så kan det bli ibland. 5 dagar kvar i skolan innan lovet, sjukt stora assessments men jag känner att det har blocket får bli som det blir, jag kan ju alltid fixa till det jag inte hinner senare. Det finns så mycket mer jag ska hinna med än skolan, som t.ex. att njuta och uppleva Australien.

Jag antar att det är för att det börjar närma sig jul. Men ibland känner jag mig så otroligt stark och ibland, som idag, känner jag mig så extremt svag. Jag va ute och sprang, tänkte på hur underbart fint det är här, såg folk som fiskade i floden, par som satt och myste och kollade på Story bridge, såg de fina skyscraporna. Så fick jag en tår i ögat, inte pga hur fint det är utan pga av att ni där hemma inte kan uppleva det här med mig. Idag saknade jag speciellt min pappa, jag såg folk som fiskade och tänkte på hur kul det vore om han va här. Åh alla ni hemma skulle älska Brisbane, ingen tvekan om saken. Fan (förlåt att jag svär) vad jag saknar er. Jag trodde aldrig jag skulle uppleva en känsla som denna, det är obeskrivligt. 

För att stilla min hemlängtan lite äter jag nu messmör och husman hårdbröd. Tänk vad så lite kan göra så mycket. Nu ska jag rycka upp mig, sluta böla och ta tag i mig själv och denna fredag kväll. Jag ska mysa upp mig i sängen, tända lite ljus och kolla på Grey's Anatomy. Citerar min lärare "OMG, you haven't seen Grey's Anatomy, OMG, Tarnya (en av de andra lärarna) we have a Greys virgin!"

Saknar och Längtar


xoxo
hej

2 Kommentarer

mamma

TUSSEN PUSSAR OCH KRAMAR PÅ NAMNSDAGEN MALIN!!!

WE LOVE YOU <3<3<3

2010-12-10 / 17:37:23 /
mamma

TUSSEN PUSSAR OCH KRAMAR PÅ NAMNSDAGEN MALIN!!!

WE LOVE YOU <3<3<3

2010-12-10 / 17:37:48 /

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback