lovets första tre dagar

2010-07-07 - 11:28:33
Det är så himla underbart med lov. Även fast det är vinter här nere så går det att göra så himla mycket :) Vi började våran lovvecka med att hyra bil. Sedan åkte jag, Katarina, Niklas och Erik iväg på våran lilla roadtrip söderut. Vi startade med Australian zoo, åkte vidare till Noosa, sov där en natt, var på stranden i tisdags, drog till flygplatsen för att gå och shoppa på DFO en outlet store, åkte hem och sov på Genesis. Idag, dag tre på lovet, började vi med att säga hejdå till Johan, snyft, sedan åkte vi till Surfers Paradise, där gick vi en strandpromenad, bowlade och kika runt lite, efter det bar det iväg till Ikea och nu har vi precis kommit hem efter det. Ikväll ska killarna bjuda på middag och sedan ska vi ha svensk filmkväll, det kommer bjudas på kötbullar, svenskt godis, popcorn, Sunes sommar, Sällskapsresan och Vi hade iallafall tur med vädret! Som ni märker går det ingen nöd på oss här nere, haha! Och imorgon väntar nya äventyr, om vädret tillåter ska vi ta våran kära bil och åka till Glasshouse mountain, klättra i berg och ta oss upp till en utkiksplats!

Här kommer bilder från de två första dagarna:

Australia zoo


Noosa <3



xoxo
hej

3 Kommentarer

johanna björklund

heej malin!

jäklar vad rolig och härligt ni verkar ha det! :D behöver ju inte ens fråga om du har det bra ;) haha närå, men grett att allt är toppen!

hare så fortsatt gött! kraaamar

2010-07-07 / 19:48:16 /
johanna björklund

heej malin!

jäklar vad roligt och härligt ni verkar ha det! :D behöver ju inte ens fråga om du har det bra ;) haha närå, men härligt att allt är toppen!

hare så fortsatt gött! :) kraaamar

2010-07-07 / 19:50:52 /
jos

hej snygging! vilka härliga bilder! njut nu av ditt välförtjänta lov! <3

2010-07-09 / 04:12:25 /

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback